Кубрат Пулев: Човечеството да осъзнае, че трябва единство

| Бойни спортове, Спорт

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев сподели, че е време, че човечеството трябва да осъзнае, че само с единствено може да излезе от кризата с коронавируса. Кобрата говори пред bTV и бе категоричен, че правилата трябва да бъдат спазвани.

Кобрата: Мачът ми с Джошуа няма как да се проведе на 20 юни

"За съжаление това е ситуацията - хем е смешна и трагична, хем е сериозна, поне за мен. Нека си говорим за бокс и за хубави неща, защото, ако много ме питате за тези работи, ще кажа неща, които може да уплашат хората. Това, което се случва в тази зала, е тъжно, защото ехото е съвсем различно и много по-голямо. Когато има общи правила, които са важни, българинът разбира. Управляващите трябва хем да казват на хората, че ситуацията е сериозна, хем да не ги панират. Човечеството е изправено пред това да осъзнае, наистина трябва да бъде единно. Какво става? Злоба, завист... тези неща заминаха, отиват в кофата", каза още Пулев, който се готви за мача си срещу Антъни Джошуа за световната титла.

Хърн: Мачът между Джошуа и Пулев все още не е отложен

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още