Легендарната ледена пързалка "Юнак" е отворена за зимни емоции

dsport.bg

Легендарната ледена пързалка "Юнак" на бившия стадион "Дружба" до метростанция "Васил Левски" отвори врати за втора поредна година. Този сезон пързалката е с внушителните 1200 кв. м., а домакините предоставят на всички желаещи чисто нови кънки, опитни инструктури за малки и големи, както и помощни пингвини за начинаещите.

И тази година е помислено специално за най-малките, като входът е безплатен за деца до 3 години, а за децата до 13 години има две безплатни дневни сесии от понеделник до петък от 10 до 11:30 и от 16 до 17:30 часа.

Пързалката дава възможност за организирането на хокейни турнири и открити занимания по фигурно пързаляне и шортрек, които са предвидени през празничните дни по време на ваканцията, с цел популяризиране на зимните спортове и записвания при интерес. 

А допълнителна информация за работно време, цени и занимания може да намерите на тяхната фейсбук страница на: https://www.facebook.com/stadionyunak/

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още