Левски изказа благодарности на Христо Крушарски и ръководството на Рилски спортист за сътрудничеството по време на летния лагер. „Сините“ проведоха подготовката си на стадионите в Говедарци и Самоков.

Ето какво пишат от клуба:

„Ръководството на „ПФК Левски“ изказва своите специални благодарности на г-н Христо Крушарски и ръководството на ФК „Рилски спортист“ за ползотворното сътрудничество между двата клуба.

Спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор на „ПФК Левски“ изказват сърдечни благодарности към г-жа Томова – комплексен управител на хотел „Рила“, Боровец и целия персонал на хотел за гостоприемството и отличните условия предоставени по време на подготвителния лагер на отбора.

Искрено благодарим и на персонала на стадион „Искър“ в Самоков и на стадиона в село „Говедарци“ за професионализма и добрата организация по време на тренировъчния процес на представителния и втория отбор на „ПФК Левски“.

Спортно-техническия щаб и футболистите от втория отбор на „Левски“ изказват своята благодарност към мениджмънта и служителите на хотелски комплекс „Десетте къщи“ в Говедарци за гостоприемството и добрата организация по време на подготвителния лагер на отбора“.

Уелтон: Една от целите ни е титлата, ПАОК е труден отбор, но ние винаги сме фаворити

Левски и Лудогорец играят за Суперкупата в края на август

Левски почете паметта на Гунди и Котков

Красиво изпълнение на Бари донесе успеха на Левски над Локо Сф

Стоилов: Готов не готов, Левски трябва да започне по най-добрия начин (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS