Левски и EasyPay стартират партньорство

dsport.bg

Левски обяви ново партньорство с EasyPay. 

"Левскари, като част от честванията на 107-годишнината на клуба, с удоволствие анонсираме старта на едно дълго планирано партньорство между „ПФК Левски“ и EasyPay.

Привържениците ще могат да заявяват или подновяват членството си към клуба в каса на EasyPay, където ще получат безплатно новата платежна карта „Левски“, а съответните брандирани подаръци към категорията на членството ще могат да се получават в най-близкия до касата офис на Speedy.

От днес на територията на близо 100 каси на територията на 60 населени места в цялата страна, всеки привърженик, заявил своето членство в клуба, ще може да се сдобие напълно безплатно с уникална по рода си разплащателна карта. Пластиката е със специален дизайн, посветен на клуба, и ще може да се взима на момента в офисите на EasyPay без такса за издаване и поддръжка.

Картата ще дава право на всеки притежател да пазарува в търговски обекти без такса за плащане, ще позволява две безплатни тегления на който и да е банкомат в страната на месец, а след всяко плащане или захранване, привържениците ще имат възможността да се включат в игра с печалби, между които предметни и парични награди. Притежателите на пластиката ще могат да проследяват сметката си във Viber, като тя е подходяща за превод на доходи (работна заплата, паричини преводи, хонорари и др.), както и за изплащане на печалби от спортни залози.

Благодарение на голямата мрежа от офиси на EasyPay, клубът очаква стартиралото партньорство да предостави поредна възможност за привържениците да помогнат на любимия клуб да премине през тежкия период", написаха от "Герена". 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още