Левски Лукойл благодари на всички замесени в организацията и провеждането на турнира за купата

dsport.bg

Ръководството на Баскетболен клуб Левски Лукойл изказва искрени благодарности на всички лица, замесени в организацията, провеждането и представянето на турнира за Купата на България по баскетбол за мъже в зала „Универсиада“ (6-9 февруари).

Публикуваме позицията на Баскетболен клуб Левски Лукойл без редакторска намеса: 

Благодарим на отборите, взели участие в надпреварата! За феърплея, който не бе нарушен нито за миг от първата до последната минута, за усилията и старанието, които положихте в името на успеха!

Баскетболът е велика игра именно, защото подчинява индивидуалните качества в мисията на това един колектив да пребъде!

Благодарим на феновете на баскетбола!

Не само на тези от София, а на абсолютно всички, които в хода на турнира заемаха места в трибуните! Благодарим на всеки един зрител, от най-възрастните, до най-младите – някои, от които тепърва ще се учат да говорят и да ходят!

Баскетболът победи, благодарение на ВСИЧКИ ВАС! Шапки долу да любовта и за доверието, които оказвахте към своите любимци!

СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ за невероятната публика на Левски, която за пореден път доказа, че няма равна на себе си и бе сърцето и душата на нашия отбор!

Благодарим на всички длъжности лица, ангажирани със събитието, на което имахме честта да бъдем домакини! Всеки един от Вас си свърши превъзходно работата, а най-голямата победа, която постигнахме заедно, беше препълнената зала „Универсиада“ в неделя, която се оказа тясна, за да побере всички желаещи да гледат финалната битка между „Левски Лукойл“ и „Балкан“!

Този турнир за Купата на България ще бъде запомнен с добрия тон, с честната игра и с обединението, от което всички ние в баскетбола имаме нужда, за да може стъпка след стъпка, да изведем любимата игра отново там, където й е мястото!

РЕСПЕКТ!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още