Левски обяви причината за забавеното последно плащане към НАП за април

dsport.bg

Левски обяви причината за забавянето на последната вноска към НАП за месец април. От клуба уточниха, че плащането е извършено на две части, втората от които на 4 май, като по този начин сумата по задължението към агенцията по приходите е изцяло изплатена. 

"Уважаеми привърженици,

В общественото пространство се появи информация, че отчета за месец април е грешен и че априлската вноска към НАП е погасена частично заради авансово плащане към НАП, направено още през месец март.

Най-отговорно заявяваме, че това твърдение не отговаря на истината. Априлската вноска към НАП е изплатена на две вноски - първа вноска с прихващане от 83,410.33 лв и окончателна вноска от 59,589.67 лв, направена на 04.05.2020.

Причината за ЗАБАВЯНЕТО НА ОКОНЧАТЕЛНОТО погасяване е приоритетно плащане по загубеното дело за Мехди Бурабия към футболен клуб “Черно море”, което можеше да доведе до допълнителни запори за любимия ни клуб. Платежното на априлската вноска, както и всички други документи по дарителската кампания, може да бъде намерено на https://www.levski.com/документи/.

Призоваваме синята общност да приема скептично всякаква финансова информация, която не е публикувана официално от клуба."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ