Левски пуска на търг флaнeлките от националния празник

dsport.bg

Левски ще предложи на търг мачовите фланелки от националния празник 3 март, когато "сините" надвиха с 3:1 Берое в мач от осминафиналите за Купата на България. Наддаването за колекционерската серия "На борците за свободата" започва на 30 май.

"Преди близо век, на връх „Свети Никола“, е положен крайъгълният камък на паметника на българската саможертва и свобода – „Шипка“. Горди сме да знаем и да помним безкористния, доброволен и родолюбив акт, с който футболисти и деятели от „прохождащия“ спортен клуб „Левски“ се включват в изграждането на този чутовен символ на българското недавно.

По случай националния празник на Родината, 3 март 2021 година, и в израз на дълбоко преклонение пред паметта на борците за свободата, „ПФК Левски“ постави върху екипите си специална емблема. Тези колекционерски фланелки, с които „сините“ победиха Берое с 3:1 в осминафинален мач за Купата на България, сега се предлагат на Вашето внимание. Всички постъпления от благотворителния търг, който ще се проведе на официалната клубна страница във Фейсбук, ще бъдат вложени в детско-юношеската школа на ПФК „Левски“. За да има „Левски“ и утре своите герои!

Цялата партида екипи, която ще бъде предложена в два отделни аукциона ("лотове"), е с колекционерска стойност. Нито един допълнителен екип със специалната емблема „На борците за свободата“ не е произведен и няма да бъде пуснат в обръщение извън тази лимитирана серия. Футболистите на „ПФК Левски“ се включиха активно в кампанията, като използваха в двубоя срещу Берое по два екипа от партидата, така че на търг да бъдат пуснати максимално количество мачови фланелки. Ще бъдат предложени и такива на играчи, които не участват в мача или не попадат в групата, но за които също бяха изработени фланелки. Всяка от тях ще бъде доставена в дървена кутия. Изключение правят само двете фланелки на Робърта, с които изиграва по едно полувреме, и с които отбелязва историческия си хеттрик. Те ще бъдат доставени в рамка – общо 2 броя.

Регламент на благотворителния търг:

Лот 1.

Начало на търга: 30.05.2021, 18:00 часа.

Край на търга: 31.05.2021, 20:00 часа.

Начална цена на мачовите екипи в дървена кутия: 200 лева

Начална цена на мачов екип на Робърта в рамка: 500 лева

Стъпка за наддаване: 10 лева

Лот 2.

Начало на търга: 01.06.2021, 18:00 часа.

Край на търга: 02.06.2021, 20:00 часа. Недобросъвестно поведение няма да бъде толерирано. Молим за отговорност и уважителност от страна на всички участници. За бъдещето на „Левски“! За нашите деца! За нашия клуб!"

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още