Левски пусна билетите за мача с Витоша

dsport.bg

Левски пусна билетите за домакинския мач с Витоша Бистрица, който е в неделя. Ръководството на "сините" е обявило същите цени на пропуските, както и за двубоя с Черно море.

"Билетите за домакинския мач на Левски срещу Витоша от 19-ия кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 8 декември, неделя, от 16:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. По решение на ръководството на клуба, пропуските ще са с намалени цени, като в Сектор „А“ (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа) ще се влиза срещу 10 лв., в Сектор „В“ срещу 7 лв., а в Сектор „Б“ срещу 5 лв.

Билети се продават в официалния магазин на Левски в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (8.12.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A", на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат отворени в 15:30 часа", пише от "сините".

Предвид последния домакински мач, явно те ще бъдат и затворени доста бързо след неговия край!

"Напомняме Ви, че внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено!

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Витоша отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв.

Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A". Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор „А“, че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

При влизане за двубоя отворени за привържениците в Сектор „А“ ще са входове 2 и 3, в Сектор „Б“ – вход 6, а в сектор „В“ – вход 8.
Цени на пропуските за срещата:

Сектор "A" - 10 лв. (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор "В" - 7 лв.
Сектор "Б" - 5 лв.
Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор “Г” два часа преди началото на мача", добавиха от клуба.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още