Ливърпул отпразнува кротко титлата - футболистите опънаха банери (ВИДЕО)

Кротко и без фанфари футболистите на Ливърпул отпразнуваха титлата на Англия. Това се случи преди днешната тренировка, когато "червените" опънаха семпли банери, на които бе написано "Шампиони 2019/20". Снимките и видеоматериалите от събитието бяха разпространени в официалните канали на Ливърпул в социалните мрежи.

Естествено не мина и без усмивки, а някои играчи се забавляваха искрено. В това число влезе и треньорът Юрген Клоп, който не свали усмивката от лицето си.

"Червените" спечелиха първенството на Англия за първи път от 1990 г. насам, осигурявайки титлата за седем кръга преди края на сезона. На 2 юли те ще играят с миналогодишните шампиони Манчестър Сити.

Фен на Ливърпул подпалил офис сграда при празненствата по случай титлата?

Клоп призова феновете на Ливърпул да спрат с масовите празненства по улиците

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още