Любо Ганев: Доказахме, че във волейбола сме интелигентни хора

dsport.bg

"Доказахме, че във волейбола сме интелигентни хора. Събранието ще бъде редовно. Затова го свикахме по време на Общото събрание в Казанлък, за да бъде редовно. То няма как да бъде оспорвано. Това се прие изключително добре от членовете на Инициативния комитет", заяви Любо Ганев пред Дарик, след като стана ясно, че поема властта във волейбола.

Любо Ганев ще пробва да върне Матей Казийски още през януари

"Най-важното е че всички клубове се обединиха около свикването на Извънредно Общо събрание, което ще се проведе на 13-и март

Целта на Инициативния комитет, както и моята беше да предизвикаме събрание, на което да има избори, за да може да се опитаме да променим начина на управление. Дотогава работата продължава, аз ще продължа да обикалям по клубовете", добави още Ганев.

"Дори 1% шанс да има да върна Матей Казийски в отбора, ще го използвам. България има нужда от всеки един състезател, който може да помогне. Със сигурност ще бъда с момчета на олимпийската квалификацията в Берлин и ще ги подкрепям", сподели легендата на българския волейбол.

Чуйте в аудиото какво още каза Любо Ганев.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още