Любо Ганев ще пробва да върне Матей Казийски още през януари

Ирина Русева Ирина Русева

Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев и кандидат за президент на Инициативния комитет за промени в българския волейбол още днес ще направи опит за връзка с Матей Казийски за преговори относно връщането му в нацианалния отбор на България. Решението за действие е породено от хода на действащия президент Данчо Лазаров да упълномощи Ганев за ръководи родната централа наравно с него до 13-и март 2020-та година, когато ще се проведе изборно-отчетно извънредно Общо събрание, на което ще има промени в УС и избор за нов Председател на федерацията.

Лазаров упълномощи Любо Ганев да води БФВ до март

Какъв е вариантът Матей Казийски да се завърне в националния отбор волейбол мъже за европейската олимпийска квалификация през януари чуйте отговора от Любо Ганев за Дарик радио и dsport.bg.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още