Лазаров упълномощи Любо Ганев да води БФВ до март

Инес Павлова Инес Павлова

Както Дарик радио първо съобщи на редовното Общо събрание на БФволейбол в Казанлък, президентът инж.Данчо Лазаров упълномощи вицепрезидента Любо Ганев да ръководи централата до март. След като Инициативен комитет за промени във волейбола издигна кандидатурата на бившия национал за нов председател на БФВ, имаше желание да има смяна на ръководството на извънредно Общо събрание на 16 януари, но такова се провали заради отказ от вписване в Търговския регистър.

Любо Ганев: Доказахме, че във волейбола сме интелигенти хора

Дългогодишният бос на БФВ Данчо Лазаров нееднократно досега намекваше за своето оттегляне. В Казанлък той официално даде пълномощно, с което от 23 декември до 13 март начело на централата ще бъде Любо Ганев. Голямото изборно Общо събрание пък ще бъде именно на 13 март 2020, на което ще бъде официалното оттегляне на Данчо Лазаров. Изненадващо или не днес в Казанлък другият спряган за нов председател на федерацията Борислав Кьосев сподели, че ще подкрепи Ганев напролет.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още