Родни звезди дават старт на проекта "С волейбол на училище"

Любо Ганев, Ева Янева и световните вицешампиони на Мартин Стоев подкрепят началото на инициативата

dsport.bg

Българската федерация по волейбол е част и от програмата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) School  Volleyball. Училищата, които си партнират с БФВ и волейболните клубове за популяризиране и развитие на волейбола, ще получат волейболни топки и ленти за волейболни мрежи, с които играта на учениците да стане още по-голямо удоволствие. Освен откритите уроци, срещи с популярни волейболисти и посланици на инициативата, за ученици, родители и учители ще има още приятни изненади, свързани с волейбола.

На 26 май (четвъртък) от 13 часа в 81 СУ "Виктор Юго" (София, "Младост 3", ул. "Бъднина" 3) ще бъде даден официалният старт на проекта „С волейбол на училище“. На събитието ще присъстват Любомир Ганев - президент на Българската федерация по волейбол (БФВ), Давид Давидов - вицепрезидент на БФВ, Мирослав Боршош - зам.-кмет на София по направление "Култура, образование, спорт и младежки дейности",  Елена Налбантова - директор на 81 СУ, Ваня Кастрева - началник на Регионално управление на образованието (РУО) София-град. Специална изненада за децата ще бъдат и актуални звезди на българския волейбол. Ще присъства една от най-обичаните състезателки от националния отбор на България за жени – наскоро спечелилата шампионската титла на Франция Ева Янева. В събитието ще участват и звездите на бъдещето на мъжкия ни волейбол – момчета от отбора на Мартин Стоев, станали световни вицешампиони. Ще присъстват и големи имена в историята на мъжкия национален отбор на България като Владимир Николов - настоящ съпрезидент на волейболния „Левски“, Евгени Иванов – настоящ председател на Комисията по детско-юношески волейбол към БФВ, и Николай Иванов – настоящ член на и на Треньорската комисия, и на Комисията по детско-юношески волейбол към БФВ.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още