Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев заяви, че вярва, че пазарджиклии ще успеят да запазят мястото си в елита на България. 

"Основното, че не вкарахме гол. От доста мачове не вкарваме и това, разбира се, влияе на резултата. Играем добре, създаваме ситуации, но не вкарваме. Това е основната забележка", започна Пенев. 

"Не ги упреквам играчите, има и такива мачове. Спокоен съм. В една нелека серия се намираме, но ще излезем от нея убеден съм. Играхме добре - сериозен, открит футбол. Ще дойде моментът, в който ще започнем да отбелязваме", добави той. 

"Не е изключено ситуацията да им влияе. Ние сме хората, които трябва да изнесем тежестта срещу противниците. От нас зависи и трябва да продължим. Горе главата и със самочувствие и характер, това е рецептата."

"Ние продължаваме да се борим без да се отказваме. Остават три мача, така че максимални усилия. Ние гледаме основно нашия отбор. Нас ни интересува нашата игра и да печелим точки", каза още наставникът на Хебър. 

"За мен е оспорвана група и до последно няма да се реши кой каква позиция ще заеме. Предполагам, че на зрителите им е интересно. Вярваме, че ще бъдем един от отборите, които ще останат в елита."

"Не са в групата. Това е тема, която засяга само клуба. Свързано е с дисциплината. Не е нещо, което смятам да коментирам", каза Пенев относно Георги Вълчев и Стефан Цонков, за които се появи информация, че са отстранени от отбора. 

Ботев Враца продължава да мечтае за спасение след успех над Хебър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS