Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович не прикри огромното си разочарование от поражението с 1:2 от Берое и най-вече от поведението на неговите футболисти.

Слаб ЦСКА загуби в Стара Загора, Берое с първа победа след 29 години

Според опитния специалист са играли едва "5-6 играча", докато другите само са присъствали на терена.

"Не съм доволен от отбора по никакъв начин. Днес не играхме като един отбор. Играха 5-6 играча, 4-5 просто присъстваха. Не видях помощ от състезателите на терена", започна сърбинът. "Някои от играчите ни просто лежаха. Явно някои се приемат за звезди, но това не си личи на терена."

Петрович заяви, че не се притеснява за поста си, но в същото време ще иска среща с президента на клуба като загадъчно каза, че не желае да каже "някои неща".

Феновете на ЦСКА: Люпко вън, Люпко вън!

"Какво да им кажа? Ще се срещна с президента и ще разговарям. Не знам, в момента не трябва да казвам някои неща. Много съм недоволен и разочарован от всички."

"Не се притеснявам за поста си. Не желая да кажа някои неща. Просто не съм доволен от отбора, който игра днес. Мислех, че този отбор има шанс да изплува, да вземе някой трофей. После обаче не виждам това. Това на терена показва нещо, което не очаквах. Бяха незаинтересовани, дали ще спечелят или загубят. Откакто аз съм тук това ни е най-слабият мач. Не може да играят само 5-6 играча. С толкова малко не се играе футбол срещу съперник като Берое.
Те са бореха, тичаха, затова ни победиха. Нямаше друга разлика. Честитя им победата, заслужена победа."

"На всяка серия идва краят. Рано е да се говори затова. Левски и Лудогорец са далеч от нас, но има време да ги настигнем, ако се иска."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS