Кийрън МакКена е един от младите английски мениджъри, чиято работа е уважавана на Острова, особено след това, което направи с Ипсуич, който успя да върне във Висшата лига след прекъсване от две десетилетия.

Под ръководството на МакКена Ипсуич бележи много сериозен прогрес от сезон на сезон, а това предизвика сериозен интерес към младия специалист от Челси и Манчестър Юнайтед. Двата английски гранда искаха да го привлекат, но Кийрън избра да подпише нов договор с настоящия си отбор до 2028 година.

„Наясно съм с това. Това е част от успеха, има интерес от други клубове и това е кратка кариера като мениджър. Това е правилното нещо, което трябва да обмисля, но съм толкова щастлив от решението, което взех. Изключително съм горд, че подписах нов договор с клуба“, сподели МакКена.

„Ние се радвахме на невероятен успех заедно през последните два сезона и аз съм развълнуван, че имам възможността и отговорността да водя този фантастичен клуб в първия му сезон във Висшата лига от 22 години“, каза МакКена.

Най-желаният треньор остава верен на Ипсуич

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS