Ман Юнайтед избира Грийлиш пред Санчо

Манчестър Юнайтед е определил като приоритет закупуването на звездата на Астън Вила Джак Грийлиш пред привличането на Джейдън Санчо през това лято, пише Mirror. 

Мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер е бил впечатлен от изявите на Грийлиш през този сезон на "Вила парк" и вярва, че англичанинът ще даде необходимото допълнително на неговия тим, за да бъде направена крачка към влизането в борбата за титлата от Висшата лига. 

Шефовете на Вила обаче ще очакват никак не скромната сума от 80 милиона паунда за своята перла. Това все пак би било с 20 милиона по-малко от исканите от Борусия Дортмунд 100 милиона паунда за крилото Джейдън Санчо.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още