Ерик тен Хаг продължава възстановяването на Манчестър Юнайтед извън терена, като търси нов главен готвач за първия отбор.

„Червените дяволи“ оставиха феновете си с горчив вкус миналия сезон, след като регистрираха най-лошия си точков актив във Висшата лига, но шефовете се стремят да обърнат съдбата на клуба.

Юнайтед е в търсене на нов главен готвач, който да се грижи за снабдяването на играчите с правилната храна и да ги накара да работят здраво.

Отборът иска от предпочитания кандидат - „да подготвя произвежда и доставя висококачествена последователна кетъринг оферта на различни места (предимно базирани на тренировъчната площадка), както и когато е необходимо.“

Успешният претендент ще работи в тясно сътрудничество с диетолога на клуба, за да създава менюта, подходящи за играчите, които да ядат на работа и да си вземат вкъщи. Също така Манчестър Юнайтед има изискване готвачът да може да пътува в отбора за всички мачове, включително и в чужбина, тъй като изхранва Кристиано Роналдо и компания.

Ерик тен Хаг с проницателен имейл до своите играчи

Манчестър Юнайтед започва преговори с РБ Лайпциг за Нкунку

Защитник на Аякс много близо до трансфер в Манчестър Юнайтед

Испански национал е сред топ приоритетите на Ерик тен Хаг

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS