Лудогорец излиза срещу Марибор в Словения в четвъртък (29 юли) с начален час 21:15. Един от лидерите на разградчани - Марселиньо, сподели своите очаквания на офицалния брифинг преди двубоя и как временният треньор Станислав Генчев се вписва в тази роля:

„Не сме очаквали тази ситуация, но дойде. Важна седмица за нас. Седмица, в която трябва да направим голям крачка. Не мога да кажа дали е лошо или добре за това. Трябва да сме концентрирани. Не само мисля, аз знам, че това е добър отбор с добри футболисти. Отбор, който винаги играе Лига Европа и играе там. Трябва много да внимаваме и трябва да се класираме” каза бразилеца.

 „Знам, че Таварес е много силен футболист. Той има история тук, аз имам в Лудогорец. Няма проблем, че сме били съотборници с Генчев. Ние вярваме в него, както той вярва в нас. Важно е всички да сме заедно. Това е едно семейство, един клуб. Той е работил тук като футболист и знае какво е Лудогорец. С него сме.”

„Няма значение другите какво мислят, важното е ние какво мислим. Два пъти бе правена такава промяна и ние имахме успех. Всеки път,  когато се сменя треньор, това е лошо, но нашата работа е концентрацията за мача. Миналото е минало” добави още Марселиньо..

Красимир Балъков определи националите на България, които може да вземат участие в евроквалификацията срещу Англия на "Уембли", а бразилецът попадна в списъка. Той се завръща в редиците на „лъвовете” след известно отстъствие, а българският паспорт му позволява без проблеми да защитава екипа на страната:

„Повиквателната за националния отбор мотивира” завърши Марселиньо.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS