Посрещачът Мартин Атанасов очаквано бе разочарован след драматичното поражение от Бразилия.

"Имахме първите два гейма и половина, така да се кажа. Не успяхме да натиснем достатъчно противника. Не издържахме на напрежението. Бразилия заигра по-силно, ние почнахме да бъркаме. Не можахме да отиграем лесните ситуации и от там дойде спада. И друг път съм играл срещу Бразилия, но чувството е уникално. Особено в такъв мач. Не съм гледал много от другата страна. Стараех се да помагам на моя отбор", сподели Атанасов. 

"Има и такива мачове. Играеш, играеш. Всичко върви. И после дойдоха 3-4 елементарни грешки и от там всичко тръгна надолу. Може би ни липсваше и малко опит. Не, че се оправдавам, но във важните ситуации ни липсваше именно това. Имахме и мачбол. Не ни се получиха нещата в най-важните моменти. Смея да кажа, че ще бъде много по-трудно, отколкото сега. Ако играхме, както в първите два гейма днес, ще отидем на Олимпиада. Но такава форма не се поддържа толкова лесно. Надявам се да се класираме, но хората не трябва да имат толкова големи очаквания", сподели още той.

"Това беше най-важният мач. Имаме около 9 дни почивка. Отиваме да си изчистим главите си. Повече психически, отколкото физически. На европейското са различни мачовете. Като дойде момента ще разговаряме за тях. Получи се хубав колектив между по-опитни и по-млади. Това, че Пранди не е викнал някои по-опитни играчи, това си негово решение. Който е в най-добра моментна форма, той играе. Тактически, човекът си свърши работата", добави още той. 

"Залата беше препълнена. Чувството беше уникално. Първите два гейма летяхме, но не се получиха нещата. Благодаря на цяла България за подкрепата, ще пробваме да зарадваме феновете на другия турнир", завърши Атанасов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS