Мартин Петров: Не се съмнявам, че ще се поздравим с победата

dsport.bg

Мартин Петров, който е в екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, бе категоричен, че утре на Конгреса екипът им ще се поздрави с победата, а това, че не живее в България няма да е пречка за него да бъде част от Изпълкома на БФС. 

Димитър Бербатов призова Боби Михайлов да оттегли кандидатурата си, ако има морал

"Да си част от Изпълнителния комитет на БФС не е маловажно, защото това е органът, който взима важни решения. Живеем в дигитален свят и фактът, че няма да съм през цялото време в България, не е проблем. В това отношение сега БФС изостава, защото винаги може да се обсъдят нещата чрез дигиталните средства, както правят в УЕФА и ФИФА. 

Всеки има семейство, аз така съм преценил. Не се знае след време като пораснат децата къде ще живея. Може да се прибера в България заедно с жена ми", сподели Мартин Петров. 

"Масовият и училищният футбол е насоката, в която ще тръгна да занимавам. Тепърва изграждаме къщичката, но нека да направим най-важната крачка. Не се съмнявам, че утре ще се поздравим с победа", каза още бившият съотборник на Димитър Бербатов. 

Стилиян Петров посочи интересни имена, които „агитират“ за Михайлов

Разследване: Къде са 2 млн. евро от УЕФА за Националната футболна база

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още