Масови тестове за коронавирус в Барселона следващата седмица


Ръководството на Барселона започва масови тестове за коронавирус на всички футболисти. Това съобщи вестник "Marca". Според информациите играчите ще се подложат на тестовете на 6 май.

Ако техните резултати са отрицателни, то от клуба ще разрешат индивидуални тренировки на базата на тима под надзора на физиотерапевтите. Съблекалните обаче ще останат затворени, като футболистите ще се преобличат и къпят по домовете си. 

Барса разкарва половин отбор

Вторият етап на подготовка планиран от каталунците е футболистите да могат да тренират на малки групи, докато в третия се очаква да има тактически разбори, но на не повече от 14 души едновременно.

Очаква се Ла Лига да бъде подновена в началото на юни.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още