Милан Миятович: Годината прекарана в Левски е най-добрата в кариерата ми

Вратарят на Левски Милан Миятович изигра последния си мач със "синята" фланелка при победата с 2:1 над Берое, като след двубоя той заяви, че годината, която изкара на "Герена" е най-добрата в кариерата му. Черногорецът призна, че от новия сезон ще носи екипа на МТК Будапеща.

Левски излезе втори след успех над Берое (Видеоанализ)

"Трудно ми е да напусна Левски. Годината, която прекарах тук е най-добрата в моята кариера. Мачът с Берое бе много тежък. Изглеждахме доста уморени. Важното бе да издържим до края и да победим. Надявам се хората в Левски да са доволни от мен. Дано клубът да продължи да се развива. Ще продължа кариерата си в МТК Будапеща. Говорих няколко пъти с шефовете на Левски и заради ситуацията не бе ясно дали ще могат да ме задържат или не. Затова и аз трябваше да реагирам бързо. Съжалявам, че не стигнахме до финал за Купата на България", каза Миятович. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още