Министър Ангелов: Феновете да са спокойни, готови сме да водим разговори с ММС

dsport.bg

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов отговори на призива на феновете стадионите у нас да бъдат отворени. Той говори на редовния брифинг на здравните власти.

Министър Ангелов заяви, че властите са готови да водят разговори с Министерството на младежта и спорта, за да бъде взето решение кога могат да бъдат отворени стадионите. 

"Нека футболните фенове, аз ги наричам привърженици, да бъдат спокойни. В добра комуникация сме с министерството на спорта. Готови сме да водим разговори. Ще ви кажа, че футболните привърженици са с различен темперамент от хората, които ходят в моловете. Никой ни бива да се съмнява в необходимостта от мерките, които въвеждаме", обясни министърът на здравеопазването.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още