Младежите спазиха благотворителна традиция (видео)

Младежкият национален отбор на България спази традицията преди всеки лагер сбор да се включва в дадена инициатива. Този път момчетата на Александър Димитров подкрепиха деца болни от диабет, като заедно с тях направиха голям кръг на еднин от терените на национална футболна база в Бояна и извикаха в един глас слогана на инициативата ''Бъди приятел с диабета''. Преди това на част от играчите бе измерена кръвната захар, а след кратката реч на младежкия селекционер, футболистите раздадоха автографи върху специални картички и топки.

Всички присъстващи получиха билети за предстоящата европейска квалификация срещу Полша този петък на ст. "Славия". 
Денислава Ангелова от фондация "Докосна дъгата" поздрави младежките национали и блатодари за тяхното внимание. Тя сподели още, че от сега нататък всички националните отбори ще бъдат включени в кампаниите на фондацията, тъй като те са "обединител на нацията".

Александър Димитров: Искам играчите ми да избягат от клишето ''чалгари''

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още