Младите грации спечелиха пет медала в Москва

dsport.bg

С пет медала мога да се похвалят младите грации след края на международния турнир при девойките, съпътстващ Гран При Москва по художествена гимнастика. Българският отбор в състав Ева Брезалиева и Стилияна Николова спечелиха сребърния медал в отборната надпревара след изключително силна игра, съобщиха от родната федерация.

Стиляна Николова получи 21.550 за вихрената си игра с бухалки, а Ева Брезалиева закова 21.000т. след също блестяща игра. На лента Ева получи 18.100, а Стилияна 18.050. Брезалиева получи оценки от 18.950 на въже и 18.200 на топка, а Стилияна Николова получи оценки от 18.050 на въже и 17. 500 на топка.

Във финалите на уредите Ева Брезалиева спечели сребърни медали на въже и топка и бронзов медал на лента, а Стилияна Николова грабна среброто във финала на бухалки. Нашите грации спечелиха среброто в многобоя и направиха силно впечатление на всички специалисти в залата.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още