Национална сбирка на българските мадридисти

Мартин Русев Мартин Русев

Официалният фен клуб на Реал Мадрид в България организира национална среща в София през октомври тази година. На събитието ще присъстват и гости от фен клуба "Лос Бланкос" в Северна Македония. 

Публикуваме пълното съобщение от българската организация: 

"ОФИЦИАЛНА СБИРКА - ОКТОМВРИ

На 05-06.10.2019г., ще се проведе Националната сбирка на феновете на Реал Мадрид в страната ни, организирана от Официален Фен Клуб Реал Мадрид - България. На нея са поканени както всички членове на Фен клуба, така и всеки привърженик на "бялата магия".

Детайли и повече информация по Събитието ще изнасяме своевременно на страницата ни във Фейсбук. Интересна подробност е, че е отправена покана и към нашите приятели от Фен клуба на Реал Мадрид в Северна Македония, които с радост потвърдиха визитата си в София. Нека всички "бели сърца" се съберем и покажем на света, че в страната ни има силно развит мадридизъм! Hala Madrid y Nada Mas!"

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук