Селекционерът на националния отбор на Германия Юлиан Нагелсман говори пред медиите преди двубоя на Бундестима с Унгария. Той сподели, че "маджарите" са добър отбор в преход и добави, че тимът на Унгария може би ще е подложен на по-голям натиск след загубата от Швейцария.

"Унгария е много добър отбор в преход, имат двама нападатели, които са силни във въздуха. Собослай е голяма заплаха от статични положения. Орбан има много добър синхрон при ударите с глава. Ние трябва да предотвратим това. Те имат ясен модел на атака. Ако се защитаваме добре, имаме много добри шансове", започна Нагелсман.

"Прецених, че Шотландия е на подобно ниво като Унгария. Сега отборът на Унгария може би е подложен на по-голям натиск от нас и ще трябва да играе по-офанзивно. Защото едно поражение може да означава, че ще бъдат елиминирани. Това зависи от начина, по който ще се представим".

"Важно е да има комбинация от опитни и млади, талантливи играчи. Атмосферата в нашия лагер е отлична. Връзките между по-възрастните и по-младите играчи също са добри. Нуждаем се от повече млади футболисти за бъдещето, но все още не и на този турнир", добави той.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS