Най-бързата жена на 4 колела загина трагично

Георги Атанасов Георги Атанасов

Телевизионната водеща и състезател Джеси Комбс е загинала по трагичен начин. Тя е починала при инцидент със своята кола при опит за подобряване на рекорд. 

36-годишната Комбс е известна като "най-бързата женаc на 4 колела на света", след като през 2013 година тя постига 398 мили в час или над 600 км с иновативна машина. 

С амбиция да постави нов рекорд, Джеси е напуснала този свят. В началото на седмицата е опитала да надскочи тези 398 мили, но за съжаление ситуацията се обърква и се стига до нелепия край. 

Нейното семейство потвърди неприятната вест. Самата Джеси Комбс е считана като модел за подражание за младите момичета и ще се запомни с прекрасната си усмивка, заредена с позитивизъм. От 2012 година, тя мечтаеше да стане най-бързата жена на света. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още