Няма яснота за пускане на публика по стадиони и зали

dsport.bg

Все още няма яснота за евентуалното завръщане на публиката в спортните зали и на стадионите. Очакваше се днес на традиционния брифинг националния оперативен щаб да даде допълнителна информация за това дали има шанс да бъде пусната публика на стадионите и спортните зали. Оказа се обаче, че на този етап няма нищо ново по този въпрос.

„Когато има нещо ново относно промяна на противоепидемичните мерки ще бъдете информирани“, заяви Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Той намекна, че има вероятност да бъде увеличен процента на присъствие в театрите от 25% на 50%, но не коментира ситуацията със спортните събития.

Очаква се до дни да има заседание на Министерски съвет и е много вероятно на него да се обсъжда ситуацията.

Преди няколко дни министър-председателят Бойко Борисов заяви, че трябва да се мисли върху връщането на хората по стадионите за плейофите от първенството.

Бойко Борисов: Мислете да върнем хората по стадионите

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още