Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция, че няма да присъства на срещата на "синята" общност, огранизирана от Националния клуб на привържениците. Причините за това е ангажиментът му към разяснителната кампания за увеличението на капитала на клуба и подготовката за Общото събрание на 6 април.

УС на НКП на Левски покани ръководните и отговорни фактори в клуба за среща с левскарите

Ето какво написа Сираков:

"Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков"

Шефът на НАП с коментар за задълженията на Левски

Наско Сираков: Може да очаквате всичко от Общото събрание на Левски

Наско Сираков: Есента ще има втора кампания за акциите

Левски с информация за сметката към НАП, сумата наближава четвърт милион

Лили Иванова на вечеря със Сираков и Раева, Тити връчи Купата на най-великата ни певица

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS