Управителният съвет на Националния клуб на привържениците на Левски взе решение да отправи покана към ръководните и отговорни фактори в клуба за среща с левскарите.

"Управителният съвет на Националния клуб на привържениците на Левски взе решение да отправи покана към ръководните и отговорни фактори в нашия любим Клуб, за среща с левскарите. Тези левскари, които неизменно и неуморно следват и подкрепят отбора по градове и стадиони из цялата страна и чужбина. Тези, които са на всеки домакински мач, който се играе в нашия дом стадион „Георги Аспарухов“. Каним и настояваме Президентът на Клуба Наско Сираков, Председателят на УС Даниел Боримиров, Изпълнителният директор Ивайло Ивков, Старши треньорът Станимир Стоилов и собственикът на компанията Мило Борисов , която управлява Левски да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето на вековния Клуб. На срещата са поканени представители на над 80 левскарски структури, фенклубове и групи от цялата страна и чужбина.

Срещата ще се проведе на 01.04.2023 г. от 12:00 часа, на адрес бул. Тодор Александров 23, кафето-клуб на „Националния клуб на привържениците на Левски“, написаха от Управителния съвет на Националния клуб на привържениците на Левски.

Левски организира срещи по градовете по темата „Акции 2023“

Левски разясни реда за прехвърляне на акциите на клуба

С Бутонките напред: Всички за Мъри, Мъри за Левски

Силен Левски с лесен успех в Кърджали, Попето вкара дузпа

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS