Наско Сираков: Не съм усещал политически натиск

Томислав Русев Томислав Русев

Наско Сираков заяви, че не е усещал политически натиск откакто взе акциите на Левски. Той обаче разкри, че е бил лъган от политици.

Сираков за Диксън: В договора бе заложено, че ако не изпълнява инвестиционния план, ще го съдим като физическо лице

"Нямаше друга алтернатива за спонсор допреди месец. Не мога да отговоря защо е така. Ние сме водили страшно много разговори, но условията за нас бяха неприемливи и нямаше как да ги приема. А за политически натиск – в нито един момент не съм имал и не съм усещал. Лъжи от политици е имало, но това е нормално в тази държава".

Сираков предлага нови договори на братя Цоневи и Краев

"Palms Bet сами ни потърсиха за разширяването на сътрудничеството ни. Само ще кажа - Левски стартира всеки месец с минус 143 хил. лева по старото споразuмeние към НАП и ако се плащат регулярно заплати, още 100 хил. лева. Оттам нататък стадионът и терените към него, общежтитието, администрацията и школата също искат финансиране. "Някъде около 25 хил. лева струва отоплението на терена на стадион "Георги Аспарухов".
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още