Сираков предлага нови договори на братя Цоневи и Краев

Томислав Русев Томислав Русев

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви в интервю за Дарик радио и dsport, че в понеделник ще викне братята Радослав и Борислав Цоневи, както и Адриан Краев, за да им предложи нови договори. Това става възможно след новите преговори между "сините" и Palms Bet.

Наско Сираков: Сигурно сбърках, че прибързано освободих Хубчев и екипа му

"Първо, едно огромно благодаря на Palms Bet, защото те бяха първите, които протегнаха ръка на Левски в трудния момент. Сега пристъпваме към разширяване на отношенията ни.  На базата на разговорите ни, още в понеделник ще извикам братя Цоневи и Краев и ще продължим договорите им".

Живко Миланов остава начело на Левски

"Те бяха в най-тежкия период в клуба, на тези които останаха, на треньорите в школата, на цялата администрация, шапки долу. Надявам се, че малко по-малко ще започнем да излизаме от този водовъртеж, в който е Левски в послединте години".

"Другата седмица ще говоря и с Драган Михайлович. Нямам никакво морално право да се опитам да задържа който и да е футболист на Левски да остане, ако е с изтекъл договор. Благодаря му и му желая успех, защото съм сигурен, че той ще успее", каза Сираков.

Сираков: Божинов може да бъде полезен за Левски на друга позиция

Сираков за Ники Михайлов: Не може ден след мача с ЦСКА да си 115 килограма

Сираков за Диксън: В договора бе заложено, че ако не изпълнява инвестиционния план ще го съдим като физическо лице

Наско Сираков пред Дарик и dsport: Левски вече е далеч от фалит (ВИДЕО)

Наско Сираков: Не съм усещал политически натиск

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още