Наско Сираков разпуска със семейна съботна разходка

Съпругата на Наско Сираков Илиана Раева публикува видео от съботната им разходка, на която са в компанията на една от трите си внучки.    

"Следобедна разходка днес с баба и дядо до реката! С дядо хвърляме камъни от моста", написа в профила си във Facebook Раева под видеото.

Междувременно се очаква Наско Сираков да се превърне в новият собственик на Левски, след като Васил Божков днес заяви в социалните мрежи, че акциите на клуба са джиросани и изпратени към България. 

Божков: Акциите са джиросани и изпратени, но Левски пак ще бъде хвърлен в задкулисието 

По-рано днес пред dsport.bg, легендата на "сините" не пожела да коментира написаното от Божков, но отрече появилите се слухове че той и Тити Папазов са се срещали със собствениците на Лудогорец братя Домусчиеви.

Сираков за dsport: Лъжа е, че съм се срещал с Домусчиеви

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още