От ЦСКА пуснаха в продажба абонаментните карти за новия сезон в българското първенство и за Купата на България. Това се случи със специален видеоклип, обръщащ внимание на различията между многобройните фенове на отбора.

Видеоклипът е озвучен от популярния водещ в Дарик радио Ники Кънчев, който е страстен привърженик на „армейците“. В клипчето той заявява: „В живота сме различни, на стадиона – армейци! Всички, заедно, рамо до рамо! Бъди един от нас! Ела на „Армията“! Тук ще са и нашите деца!“.

В него участие вземат 13 доброволци, като всеки от тях въплъщава различни ценности – войнската чест, семейната грижа, любовта към науката, дългът към обществото. Хората в клипа са на всякаква възраст – има както малки деца, така и възрастни хора. Има и хора в неравностойно състояние, за които от клуба вече обявиха, че ще се създадат по-добри условия за посещение на мачовете на ЦСКА на стадион „Българска армия“ през новия сезон. Така от клуба искат да покажат, че въпреки различията между феновете в ежедневието им, на стадиона те са заедно в името на ЦСКА.

ЦСКА пусна абонаментните карти за новия сезон

ЦСКА постигна споразумение с голяма компания за новия стадион

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS