Старши треньорът на Царско село Никола Спасов изрази увереност, че познава добре отбора на Левски, въпреки че не е изключено в мача от 4-ия кръг на efbet Лига съставът да бъде различен, както и да има изненади.

„Шансове винаги има, въпреки че не започнахме по най-добрия начин първенството. След слабия на мач с Русе, момчетата започват да се адаптират в елита. Трябва им още малко увереност и самочувствие. Винаги може да се вземе нещо от Левски, особено в момент, в който са разколебани. Въпреки че в такива моменти Левски се концентрира и мотивира допълнително, но и ние не сме в позиция, в която можем да се отпускаме или да си мислим, че не можем да вземем точки. Длъжни сме да играем всеки мач на върха на възможностите си, аз се надявам да вземем нещо от отбора на Левски”, сподели Никола Спасов.

„И футболистите от миналата година им е нужно малко или много адаптация в efbet Лига, всичко сега е на по-високо ниво. Очаквам с всеки мач да ставаме все по-добри, но това са психологически моменти, които искаме да преодоляваме по-бързо.”

„Нямам засега кадрови проблеми, което е най-доброто, имаме шанс да излезем с това, с което сме тренирали през седмицата, затова съм малко по-спокоен от предишните мачове.”

„По-логичното е Левски да е пределно мотивиран в понеделник, а какви възможности имат, ще видим. Най-вече се надявам да се раздадем максимално. Очаквам един променен Левски и като футболисти, като състав. Не вярвам да има много слаби моменти в играта им, достатъчно съм се интересувал от отбора на Левски, въпреки че винаги могат да ни изненадат”, завърши Никола Спасов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS