Nostrabet Tipster League търси най-добрите футболни познавачи

Светът на футбола винаги идва с предизвикателства, а феновете на спортни прогнози никога не изпускат големите дербита. Сега е моментът да се включите в новото предложение на спортните експерти – Nostrabet Tipster League! Защо да го правите? Това е мястото, където можете да се състезавате с всички останали родни експерти и гурута на футбола, при това в една иновативна игра без абсолютно никакви рискове.

Как е възможно това? Анализаторите предлагат на своята аудитория да се забавлява с виртуална валута, като прави футболни прогнози за избрани дербита, позиционирани директно в онлайн платформата. Същите електронни средства нямат никаква стойност, което прави удоволствието от играта още по-голямо – тоест не губите абсолютно нищо, докато избирате своите срещи.

Най-честият въпрос в този случай ще бъде: защо да играете тук, а не при всеки друг букмейкър? Отговорът се крие в самата идея и възможностите, които се предоставят. В Tipster League ще се състезават почитателите на футбола, които искат да играят без риск, но срещу награда. Началото на играта се дава на 1 октомври 2021 г. и самата лига продължава до 29 май 2022 г.

В този период всеки играч се състезава за няколко вида награди – месечна за най-добрите играчи, както и още няколко в края на периода. В рамките на календарния месец всеки клиент може да избере кога да се включи в надпреварата, като нашата препоръка е това да се прави на 1-то число от месеца. Причината е, че по този начин се взимат 1000 точки, които се използват като кредити за спортна прогноза, колкото повече напредва времето, толкова по-ниски стойности се дават. Точките могат да се използват по всяко време и няма никакво ограничение на броя дневни прогнози.

10-те най-добри играча получават парична награда, като общият награден фонд е 1000 лева на месец. Логичното тук е, че месечният шампион печели сумата от 300 лв, вторият печели 250 лв. и останалите се разпределят напред в класацията до 10-то място. В края на лигата ще открием, че хората с най-много спечели точки за целия период се състезават за материални награди като голямата награда е iPhone 12 Pro, Playstation 5 и дрон DJI Mavic Mini. 4-то и 5-то място печелят парични награди.

Подозираме, че това е повече от добра оферта, особено след като се изисква да се забавлявате, като в следващите месеци спокойно ще открием, че футболният календар е зареден с много емоция и много големи и сериозни възможности. Това предложение е напълно безплатно и не изисква от вас правенето на депозити, регистрирате ли се в платформата, като това може да стане ръчно или евентуално с помощта на профила ви от социалната мрежа. Лигата е ориентирана към забавление, следователно ако поканите приятели, получавате допълнителни точки за залози. Всеки поканен от вас приятел, като за целта ще трябва да се регистрира през изпратен автоматично генериран линк, носи допълнителни 25 точки.

Минималното количество прогнози за месеца е 5, но подозираме, че ако направите регистрацията си от 1-7 число на месеца, автоматично получавате доста сериозен актив, с който да се забавлявате през целия месец, като едва ли това ще бъде вашият единствен брой прогнози.

Трябва да посочим и още една подробност – всеки месец стартирате с нулиран точков актив за новия календарен месец. Натрупаните точки от предишния се начисляват в цялостното представяне за лигата. Следователно говорим за един особено дълъг и приятен футболен сезон, в който всеки може да се уповава на своя футболен нюх. Бихме заявили, че трябва да играете отговорно, но след като нито един клиент не рискува абсолютно нищо, забавлявайте се колкото се може повече.

Нека не забравяме, че тази платформа разполага със спортни прогнози и още много допълнителна информация относно света на спорта и прогнозите, следователно винаги може да получите и малко по-детайлна информация за сезона, като не говорим само за футбол, но и за много други дисциплини. Тук трябва да подчертаем, че всеки спортен запалянко трябва да се запознае с някои от основните правила.

Имате право да направите до две прогнози за дадена среща, не може да ги променяте – функции като отмяна на залога не съществуват. Това автоматично означава, че в следващите месеци ще имаме пълната свобода да видим кои са най-добрите познавачи, усещащи пулсът на играта. Що се отнася до избраните селекции, подозираме, че анализаторите ще избират някои от най-вълнуващите футболни срещи, а и опит им ни подсказва, че до този момент винаги са откривали правилните предложения, все пак говорим за платформа, която познава много добре света на спортните прогнози.

Генерално можем да оценим това предложение като перфектно, но нека не забравяме, че паричните награди всеки месец ще се изпращат по EasyPay или PayPal, докато материалните ще бъдат предоставени на играчите след контакт и уточняване на подробности, като най-вероятно говорим за адрес на доставка, но още е рано да споделяме подобна информация.

Ако искате тръпка без риск, емоция с повече от перфектни награди, подгответе своите анализаторски умения и се впуснете в това приключение – регистрациите са напълно безплатни за всички.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук