Обявиха втория собственик на Спартак Вн

Павлин Николов: Бюджетът е 1,5 млн, мястото на Спартак в елита

Добри Атанасов Добри Атанасов

На официална пресконференция днес, преди последната контрола срещу Дунав Русе, бе обявен вторият собственик на Спартак, за който вчера сутринта в интервю за Дарик радио и dsport намекна президентът на клуба Асен Миланов. Тогава той сподели, че става въпрос човек със сериозен бизнес, негов приятел, който е помагал много през годините за спорта във Варна.

Става дума за Павлин Николов, който е собственик на Интерком груп. Той е достатъчно популярен и в спортните среди, тъй като помага на клуба по спортна гимнастика Черноморски юнак, на баскетболния Черно море, а по-рано и на женския волейболен  Спартак и др.

Президентът на Спартак Вн: Клубът е финансово обезпечен, ще играем красив и атакуващ футбол във Втора лига

Така футболният Спартак Вн вече има двама собственици в лицето на настоящия Асен Миланов и новия - Павлин Николов. Сега се очаква "соколите" да бъдат още по-сериозно финансово обезпечени. 

Президентът на Спартак Вн: Имаме още един собственик

"Ще бъде осигурен бюджет от 1,5 млн лева. Гарантирам за финансовата стабилност на клуба. Няма да има забавяне на заплати. Това, което е като финансова рамка, ще се случи. Мястото на Спартак е в елита", заяви Павлин Николов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още