Оцениха Царско село - Ботев Враца на 20 лева

Зрителите, които искат да наблюдават мача от плейаутната група между отборите на Царско село и Ботев Враца ще трябва да платят по 20 лева за билет, съобщиха домакините. 

В продажба ще бъдат пуснати 650 билета за сектор А и 75 билета за сектор "Гости", което се прави поради извънредната епидемична обстановка.

Двата отбора излизат един срещу друг в четвъртък от 18 часа в пряка битка за оцеляване. Освен тях в групата още е тимът на Дунав Русе, с който Царско село ще играе идния понеделник.

След тови мач Ботев Враца приключва участието си в първенството и ще чака развитие на двубоя между Дунав и Царско село. Ако врачани не успеят да спечелят гостуването си на стадион "Арена Царско село" то със сигурност ще играят бараж срещу Септември или Монтана.

Главен арбитър на срещата е Драгомир Драганов от Варна с помощници Георги Дойнов и Никифор Велков.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още