Олимпийски шампион гостува на голям семинар в София

dsport.bg

Голям семинар за кинезотерапевти и кондиционни треньори в София събра олимпийски шампиони и светила в спортната наука в София. Организаторите от 2sport4life доведоха в София Антонио Робустели и Тереза Маринова. Антонио Робустели е директор на менторската програма В столицата. Той е международно признат консултант в спортната подготовка, спортен учен технолог и треньор.

Вторият лектор на семинара е един от най-добрите кондиционни специалисти в България - Кирил Райков. В последните години бившият баскетболист работи много успешно с много спортист.

През последните 16 години, Антонио е работил както с полупрофесионални, така и с професионални спортисти. Той стои зад олимпийски имена (Лидия Валентин, Клаудия Мандиа и Ядислейди Педросо) и професионални отбори, а богатият си опит, натрупан през годините, споделя като гост-лектор в университети и институти поцелия свят. Тереза Маринова също бе гост-лектор в менторската ни програма в София. Тереза Маринова е една от най-великите ни спортисти в историята, спечелвайки златен медал на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година в дисциплината троен скок. Семинарът в София продължава,като организаторите са подготовили още много изненади.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ