Операция "Дневен ред" в БФС

Веско Вълчев Веско Вълчев

Хаосът, неразбориите и многото въпросителни около БФС продължават да се заплитат с всеки един ден. В последните дни в главно действащо лице се превърна Йордан Лечков. Още снощи dsport публикува документи внесени в търговския регистър, в които се вижда, че Лечков е положил подпис под отказ да поеме ръководството на БФС в полза на Михаил Касабов.

Ексклузивно: Лечков се е подписал ЗА Касабов (документ)

Днес Лечков говори пред колегите от Спортал и Блиц. Той заяви, че точка свързана с промяна на президента на БФС не е попадала в дневния ред на Изпълкома. "Искам да ми следите мисълта. Мисля, че бях достатъчно ясен и конкретен – Такава точка не фигурираше, което реално прави това решение нелегитимно", заяви Лечков пред Блиц. Пред спортал той каза: "Вижте, аз съм подписал единствено присъствен протокол. Давам ви и жокер - проверете какъв е бил дневният ред на въпросния Изпълком на Българския футболен съюз, какви точки са обсъждани на него".

Dsport се сдоби с дневния ред както на изминалия Изпълком, така и на предстоящото заседание, което ще се проведе на 28 ноември. Прави впечатление, че поканата към членовете на Изпълнителният комитет за 18 октомври е изпратено набързо без да е поставено на бланка на БФС и без подпис на Борислав Михайлов.

Вижте дневния ред и поканата за Изпълкома на 28 ноември.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ