Още точки в дневния ред на УС на БФВолейбол

dsport.bg

Управителният съвет на БФВолейбол включи още точки в дневния ред на предстоящото в понеделник заседание. Всички те са добавени в „Разни“.

След доклад на Евгени Иванов ръководното тяло ще утвърди датите за доиграване на сезон 2019/2020 г. при подрастващите. Те ще бъдат предложени от комисията по детско-юношески волейбол, която се оглавява от Иванов.

 Другата нова точка е за приемане на решение за дейността на националната комисия по плажен волейбол за 2020 г.

 Представяме ви целия дневен ред на заседанието на 15 юни.

 1. Предложение за избиране на Председател на спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига)

2. Утвърждаване на членове на спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига)

3. Утвърждаване на членове на комисия по комисия по маркетинг, обществени поръчки и финанси.                                                  4. Утвърждаване на промени във финансов план към Договор № РСВП 36-00-105/09.04.2020 г.                                                                                                                                         

5. Разни

5.1 Предложение за избиране на председател и членове на правна комисия

5.2 Утвърждаване на решение на комисията по ДЮВ за датите за доиграването на първенствата 2019-2020 при подрастващите – докладва Евгени Иванов

5.3 Приемане на решение за дейността на Националната комисия по плажен волейбол за 2020

Четири точки в дневния ред на УС на БФВолейбол

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ