От Левски: Важно е да не допускаме прояви на вандализъм и хулиганство

dsport.bg

От Левски публикуваха обръщение към феновете относно предстоящото дерби с ЦСКА в събота. От ръководството и Националния клуб на привържениците апелираха за това да не се допускат прояви на вандализъм и хулиганство преди, по време и след двубоя. Призивът е под наслов "Да изпеем сърцата си".

Ето и цялото съобщение на Левски и НКП:

"Левскари,

Съботният ден е изключително важен за любимия отбор. В него всички ние ще имаме уникална възможност да покажем какво означава „Левски“. В тази връзка ПФК „Левски“ и Националният клуб на привържениците на „Левски“ напомнят, че в този труден момент за клуба помощта трябва да бъде във всички направления.

Призоваваме ви да не се поддавате на провокации, както по време на шествието преди мача, така и на самия стадион. В последния ден видяхме достатъчно действия, които целят да разколебаят и разединят великата синя общност. Поради всичко това е изключително важно да не допуснем прояви на вандализъм и хулиганство през целия ден, които могат да доведат со налагането на тежки финансови санкции.

Припомняме, че НКП дарява на клуба всички средствата, предвидени за хореография на мача и такава няма да има. Най-добрата хореография винаги е била пълният стадион и синьото море от хора. А най-голямата подкрепа е гласът на това море, защото идва от сърцата.

Затова, левскари, нека направим в събота едно: да изпеем сърцата си"

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук