Отгатнете 6 числа и грабнете джакпот над 4 милиона лева!

Печалбите в 51-и тираж на Спорт Тото надхвърлиха общата сума от 8 милиона лева, а за Еньовден още 10 късметлии ще получат по 500 лв.

dsport.bg

На 24 юни у нас се чества един от най-мистичните български празници – Еньовден. Той е известен като Денят на слънцето, билките и водата, времето за подмамване на моми и примамване на плодородието. Всеки може да направи своя залог и да опита да „подмами“ късмета си, защото според разпространеното поверие в полунощ срещу Еньовден небето се отваря, случват се чудеса, а сънищата са пророчески. Българският спортен тотализатор отново дава шанс на всеки да се впусне в магията на печалбите, като избере и заложи на своите късметлийски числа.

Отбелязвайки интересните вярвания за чудесата около празника, в играта си „Тото 2 – 5 от 35“, тотализаторът ще раздаде 10 допълнителни печалби по 500 лева – четвърти шанс за печалба! Те ще бъдат изтеглени чрез жребий, в който ще участват всички залози, направени в 51-и тираж.

Чудесата обаче не свършват дотук. Всеки участник в играта „Тото 2 – 6 от 49“ има шанс да спечели джакпота в нея, който за този четвъртък се очаква да достигне страхотната сума от 4 200 000 лева. Претендентите за печалбата единствено трябва да заложат на своите любими числа в най-близкия тото-пункт или онлайн на www.toto.bg. В играта „Тото 2 – 6 от 42“ джакпотът достигна 680 000 лв., а във „Втори тото шанс“ е натрупана изключително примамливата сума от 75 000 лева. В играта „Тото 2 – Зодиак“  срещу минимален залог от 80 стотинки  участниците могат да си поделят печалби, достигащи внушителните 3 000 000 лева.

Не забравяйте и моментните лотарийни игри, които също носят съблазнителната магия на печалбите. Играта „Фреш“ на Спорт Тото крие в талоните си плодови коктейли от печалби на сумарна стойност от космическите 17 840 000 лв. Топ печалбите от талоните на моментната игра „Ваканция без край“ пък може да ви пенсионира още на 30 години, като ви осигури по 1 200 лева на месец за 10 години напред!

Тегленето на печелившите комбинации в 51-я тираж е в четвъртък, 25 юни от 18:30 в ефира на БНТ, както и на живо във фейсбук страницата ни. Залози се приемат в тото пунктовете и онлайн на toto.bg до 18:00 часа на същата дата.

Актуална информация за игри и печалби може да откриете на сайта  www.toto.bg

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ