Панайотов за повиквателната: Това е сън, от който не искам да се събуждам

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Селекционерът на българския национален отбор - Красимир Балъков, повика 25-ма състезатели за предстоящата европейска квалификация срещу Англия на 7 септември и приятелския двубой срещу Република Ирландия три дни по-късно. Васил Панайотов е един от тримата дебютанти и Dsport.bg потърси капитана на Черно море, за да сподели своята емоция от първата си повиквателна:
 
"Реакцията ми е шок. Всеки мечтае да играе за националния отбор. Наистина се раздавам и тренирам на максимум за моя клубен отбор. Винаги съм искал да бъда повикан и за мен е чест, гордост и привилегия. Изключително съм благодарен на моя отбор, ръководството и треньора, които ме подкрепят много, но това е труд, натрупан от годините и е страхотна оценка за мен" започна Панайотов.

"Всичко това е сън, от който не искам да се събуждам. Още съм изненадан, че постигнах една от мечтите си. Повиквателната ме стимулира да показвам още по-силни игри."

"В Черно море паснах добре, но колективът в клуба ме предразположи да давам това, което мога. Откровено казвам, че нашия тим е изграден от 22-ма капитани, което ни прави още по-силни и показваме максимума от себе си." завърши Васил Панайотов за Dsport.bg
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още