Първо пред dsport: Тервел Пулев разкри за вариант да се боксира на открито във Велико Търново

Инес Павлова Инес Павлова

Тервел Пулев разкри пред Дарик радио и dsport.bg професионалните си планове за близкото бъдеще. Боксорът сподели, че се чувства в добра форма и е нетърпелив да участва в следващ официален двубой. Това се очертава да се случи на Галавечер във Велико Търново до края на календарната година.

"Намирам се в една добра форма, тренирам редовно под режим и очаквам двубой. Последният ми официален мач беше преди 8-9 месеца. Минаха периоди на карантина и различни други етапи през тази 2020. Вече съм добре подготвен и имам желание да се изявя на ринга", започна Тервел.

"Не знам откъде се взе информацията, че ще се кача на ринга на трети октомври на Галата в Пловдив. Не е ставало въпрос аз да учатсвам на тази Гала. Тя може би ще се състои, не знам чисто организационно как стоят нещата. По отношение на мен, може би ще участвам на една следваща Гала - коментира се тя да бъде във Велико Търново. Въпрос на организация, на договорка и на преговори е съперникът ми и датата на събитието. Това ще се случи в рамките на тази календарна година. Търново е напълно достойно място да направим такова шоу. Най-вероятно събитието ще е на открито", добави българският боксьор.

"Не мога да коментира други варианти, от гледна точка на обстоятелствата, в които се намираме. Оставям всичко на промоутърите и организаторите да създадат една хубава Гала вечер с мое участие. Тренирам, във форма съм и се чувствам готов".

"Гледаме си децата, ходим заедно навсякъде. Това е моят приоритет. Независимо, че хората ме познават от спорта, в личния си жевот аз отделям много време и енергия на моето семейство", завърши Тервел Пулев.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук