Първо в dsport: Левски няма да наддава за Ахмедов, той отива на "Армията"

Левски се отказва от наддаването за Ахмед Ахмедов. Дарик радио научи, че нападателят няма да облече синия екип, а ще сложи червения и ще играе на стадион "Българска армия".

Левски е преговарял с футболиста и Симеон Симеонов, който уж "хвърли кърпата" и вече не е шеф на Дунав. "Сините" са имали договорка с русенци, но в крайна сметка се появил и друг играч, който е променил условията, а футболистът и шефът, който се води, че вече не шеф на Дунав са се отказали от трансфер на "Герена".

Според наши източници Левски твърдо е отказал да вади пари, които са по-големи от първоначалната уговорка и се очаква голмайсторът на Дунав да заиграе в Борисовата градина.

Левски и още клубове с възможности се интересуват от звезда на Дунав

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още