Павел Колев: Финансовото ни състояние съществено ще се промени (видео)

Думата "фалит" е забранена на този стадион, допълни директорът на "сините"

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви при подписването на новия договор с Palms Bet, че финансовото състояние на "сините" съществено ще се промени.

"Те търпеливо изчакаха падането на първата карантина. Продължихме разговорите от февруари. Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития", обяви Колев.

"На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на Palms Bet. Левски е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и Palms Bet. Аз не бих го нарекъл дългосрочен, защото 1 години не е много време. Palms Bet са един от най-ценните ни партньори. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този договор с по-добри условия. Логото ще се появи фланелките на мача с ЦСКА", разкри той.

"Очаквайте. Всеки момент може да се случи", отговори Колев на въпрос за още нови спонсори. "Не ми е минавало дори през ума за "фалит". Тук тази дума и забранена. Но ситуацията е тежка. Уморихме се да го повтаряме. Всеки такъв договор е важен. Очевидно Palms Bet има достатъчно голям усет как се прави бизнес. Това важно и като жест от тяхна страна. Още веднъж изразявам надеждата си, че може да им предоставим платформата. Надявам се нещата да се случат добре за двете страни. За нас нещата се случиха добре, остава и ние да си свършим работата", заяви още Колев.

"Договорът с Palms Bet не ограничава Левски да сключва договори с други компании, дори букмейкърски", заяви още Колев.

Левски вече има спонсор на фланелката (видео)

Лъчезар Петров: Бързо взехме решението да удължим договора с Левски

Левски с брифинг за новия договор с Palms Bet

Левски и Palms Bet с нов спонсорски договор

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още