Президентът на Спартак Варна Павлин Николов говори пред медиите при представянето на новия изпълнителен директор на „соколите“ Давид Дараджански. Той се изказа ласкаво за Александър Томаш и екипа му, като заяви, че за пръв път вижда хора, които работят 24 часа.

„Работата на един изпълнителен директор се свежда до това да овладее всички точки. Основно е развитието на клуба – фенска маса, съпорт на първия и втория отбор, както и на ДЮШ. Работим и с негови предложения“, започна той.

Новият изпълнителен директор на Спартак: Предпочитам резултатите да говорят

„Към момента сме взели шестима нови – вратар и пет полеви. Разчитаме на 22 момчета. Поне още двама до четирима. В средната линия най-вече. В рамките на няколко дни ще има нови“, продължи Николов.

„При всички положения съм вдигнал възнагражденията. Аз виждам една професионално работа от екипа на Александър Томаш. Това ме мотивира много. Нямало е играч, предложен от екипа, който да не е взел по финансови параметри. Максимално бързо се действа с билети, самолети, агенти и т.н. Надявам се Томаш и екипът му да са доволни. Изгледаха се стотици футболисти и се справихме“.

„Прекалено търпелив съм. В А група 10 кръга да сме една точка – когото и да вземеш за треньор, няма какво да се случи. Убеден съм, че ще имаме победи. Договорът ни с Томаш е двугодишен и смятам да го удължим след две години. Има пълното доверие на клуба. По начина, по който се работи получавам увереност и спокойствие. За първи път да видя хора, които работят 24 часа“, каза още клубният президент.

Неговият сътрудник Асен Миланов допълни по темата със селекцията:

„Въпреки че закъсняхме със старта на селекцията, смятам, че се движим с добри темпове. Естествено, че се нуждаем от още футболисти. Селекцията е непрекъсващ футболист“.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS